2012. március

2012. március

Az előzetes tervekkel ellentétben még mindig nem hirdették meg a Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis-, közép-, és nagyvállalatok számára elnevezésű, TAMOP 2.1.3* pályázatot. Így viszont még van idő a felkészülésre.
A szabályok útvesztőjében könnyen eltévedhet az, aki nem ismeri a „tamopos” fogalmakat, nem tud „pályázatul”, ezért az alábbiakban néhány gyakrabban használatos szakkifejezés, fogalom magyarázatával igyekszünk segítséget nyújtani.
A pályázat benyújtásakor csak a képzés nevét, és akkreditált képzés esetén a programakkreditációs lajstromszámot kell megadni, más egyéb dokumentumot nem szükséges csatolni.  A pályázati képzések megvalósításakor a képzőknek lényegében ugyanazokkal a dokumentumokkal kell rendelkezniük, mint amiket a felnőttképzésre vonatkozó jogszabályok is előírnak. Vagyis ha a képző intézmény a szabályosan dokumentálja a képzéseit - és miért is tenne másként - akkor a karosszékben hátradőlve várhatja az ellenőröket. :)
a Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis-, közép- és nagyvállalkozások számára a közép-magyarországi régióban/konvergencia régiókban c. pályázati felhívásához