2016. április

2016. április

A rendelkezésre álló 8,95 milliárd forintos keretösszegből 100 000 fő számára 2017. október végéig 15 000 képzés megvalósítását tervezik. A felnőttképzési intézmények a www.ginop612.nive.hu honlapon regisztrálhatnak majd.
A Digitális szakadék csökkentése – GINOP 6.1.2 projekt során megvalósított képzések elvégzésével a résztvevők a különböző informatikai eszközök használatában szereznek képességet. Az IKER szakmai anyagait e cikk melléklete tartalmazza.
Az ellenőrzéseket végző szakértők előzetes bejelentés nélkül, bármikor megjelenhetnek a képzőknél. Ebben az esetben, ha a vizsgálatot nem lehet lefolytatni, mert például az intézmény vezetője nincs jelen, az ellenőrzést előre egyeztetett időpontban meg kell ismételni.
2016-ban egymás után írják majd ki azokat a pályázatokat, amelyekről a www.palyazat.gov.hu honlapon tájékozódhatnak az érdeklődők.

Különszám – 2016. április 25.

Néhány fontos információra szeretnénk ezúton felhívni a figyelmüket: GINOP 6.1.2 projekt A mai napon rövid ideig elérhető volt a Digitális szakadék csökkentése GINOP 6.1.2 projekt képzési programja és a képzés megvalósítását segítő anyagok a Nemzeti Szakképzési  és Felnőttképzési Hivatal (NSZFH) honlapján.