Mire pályázhatunk?

Mire pályázhatunk?

Szakképző és felnőttképző intézmények számára hirdet pályázatot ősszel a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ). Az elnyert összegből, határon túli együttműködés keretében megvalósuló elsősorban szak- és felnőttképzéssel kapcsolatos konferenciák, képzések szervezhetők, innovatív programok fejleszthetők. (TAMOP 2.2.4)

November végén várható az az államháztartáson belüli non profit szervezetek számára készülő pályázati kiírás, amelyik az idegen nyelvi és informatikai kompetenciák vizsgával záruló képzését, a projektmenedzsmenti készségek fejlesztését támogatja majd (TAMOP 2.1.2).

Munkahelyi képzéseik finanszírozására még három éven keresztül pályázhatnak azok a mikro-, kis- és középvállalkozások, amelyek korábban gazdaságfejlesztésre nyertek támogatást. A szakmai, idegen nyelvi, informatikai, munka- és egészségvédelmi képzéseket csak a FAT által akkreditált képző intézményekben lehet megtartani. A pályázatokat folyamatosan lehet benyújtani, elbírálásuk is így történik. A 8,8 milliárd forintos keretösszegből 1600 pályázat támogatására nyílik lehetőség. (TAMOP 2.1.3-11/A és B)