Felnőttképzési Figyelő - online hírújság, dokumentumtár és tudástár

Legfrissebb számaink

Legfrissebb különszámaink

Felnőttképzési Figyelő különszám - 2017. július 3.

Módosították a szakmai programkövetelményekről szóló miniszteri rendeletet, amely 2017. július 2-tól hatályos.

Felnőttképzési Figyelő különszám - 2017. június 30.

A Széchenyi 2020 honlapján megjelent tájékoztatás szerint módosult az Idegen nyelvi készségek fejlesztése elnevezésű (VEKOP-8.5.1-17) felhívás benyújtásának határideje.  A szakképzési centrumok önállóan vagy konzorciumi formában már 2017. június 1-től nyújthatták be a támogatási kérelmüket, de az első beadási határnapot egy hónappal meghosszabbították, vagyis a kérelmeket az első szakaszban 2017. augusztus 31-ig lehet beadni. 

Felnőttképzési Figyelő különszám - 2017. június 29.

Elhalasztották a nemrégen módosított (Lásd: FeFi különszám, 2017. június 26.) és eredetileg 2017. július 3-tól beadható Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára (VEKOP-8.5.2-17), valamint a Munkahelyi képzések támogatása mikro, kis és középvállalatok munkavállalói számára (VEKOP-8.5.3-17) felhívások beadási határidejét. Mint ahogyan az az Irányító Hatóság közleményében áll: „a felhívásokhoz kapcsolódóan nagyszámú ügyfélszolgálati megkeresés érkezett be”, emiatt a kiírás további módosítása várható és a kezdeti benyújtási határidő is későbbre tolódik.

Felnőttképzési Figyelő - online hírújság, dokumentumtár és tudástár

 • A Felnőttképzési Figyelő hírújság minden hónap közepén jelenik meg. Hírújságunk cikkei rövidek és közérthetőek.
   
 • A Felnőttképzési Figyelő különszámok a felnőttképzést érintő friss híreket, tudósításokat tartalmaznak.
   
 • A dokumentumtár hatékony segítséget nyújt a mindennapi képzésszervezési gyakorlathoz, dokumentáláshoz (mintákat tartalmaz pl. képzési programra, felnőttképzési szerződésre, haladási naplóra, tanúsítványra, egyéb szerződésmintákra).
   
 • A tudástár ügyintézési tudnivalókat, linkeket, segédleteket tartalmaz egy helyen, amelyeket a képzőknek ismerniük, használniuk kell.
   
 • Ingyenes felnőttképzési tanácsadás telefonon és e-mailen

Féléves előfizetési ár: 19 500 Ft + áfa
Éves előfizetés díja: 32 000 Ft + áfa

Az előfizetésről elektronikus számlát készítünk, amelyet a megadott e-mail címre továbbítunk.

A befizetés beérkezését követően e-mail-t küldünk Önnek, és azonnal hozzájuthat mindahhoz, amit a Felnőttképzési Figyelő on-line hírújság és tudástár kínál Önnek!